MSW Bouwbedrijf Smulders
Vakmensen met hart voor de zaak

Nieuws

Nieuws

Een kleurrijke uitbreiding voor Europarcs in Lochem

Alweer de zesde opdracht voor Europarcs! Op resort De Achterhoek bouwen we vijftien ruime vrijstaande woningen. Onderhoudsarm aan binnen- en buitenzijde. En geschikt voor vele jaren duurzaam vakantieplezier! De woningen worden voorzien van buitengevelstuc, kozijnen, dakpannen en metselwerk in verschillende kleuren, zodat er een fraaie wijk ontstaat. Een kleurrijke uitbreiding van het vakantieresort in Lochem

 

Van omgevingsvergunning tot sleutelklare oplevering

Samen met architect Rob van Leuven, constructeur Goudstikkerdevries en HERE projecten verzorgen wij het complete pakket. Van aanvraag omgevingsvergunning tot het sleutelklaar opleveren. De woningen worden uitstekend geïsoleerd. Ze worden voorzien van Triple beglazing, hebben een Qv10 waarde van maximaal 0,3 en op het dak komen 12 PV panelen. Uiteraard zijn ze daarnaast onderhoudsarm aan binnen- en buitenzijde.

Snel bouwen met zo min mogelijk overlast

In de recreatiesector draait het om snelheid. Dat snappen we bij MSW Bouwbedrijf Smulders. Iedere dag dat een vakantiewoning niet in de verhuur kan, is er één teveel. Onze korte bouwtijd, is dan ook één van de redenen waarom EuroParcs steeds weer kiest voor MSW. En als we iets beloven dan maken we dat ook waar! Uiteraard met zo min mogelijk overlast voor de gasten van het vakantiepark. Wij beloven dat de dagelijkse gang van zaken gewoon kan doorgaan tijdens onze renovatie- of nieuwbouwwerkzaamheden op de parken.