MSW Bouwbedrijf Smulders
Vakmensen met hart voor de zaak

Over ons

Persoonlijk

MSW Bouwbedrijf Smulders heeft, zoals ze dat noemen, een platte organisatie met korte lijnen.

Wij zijn een organisatie waarin de bedrijfsleider, projectbegeleiders en bouwplaatsmedewerkers elkaar elke ochtend spreken. Onder het genot van een kopje koffie wordt actuele informatie uitgewisseld over de lopende projecten. Zo kan direct worden ingespeeld op vragen/wensen van de opdrachtgevers, het weer en eventuele aanvullingen/verschuivingen in de personele bezetting op de projecten. Dus geen complexe en kostbare procedures maar gewoon duidelijk communiceren met elkaar en snel schakelen.

Dit is volgens ons de beste methode om de gevraagde tijdsplanning en kwaliteit te kunnen bewaken. Zoals wij onderling samenwerken, zo werken wij ook graag met opdrachtgevers en leveranciers: waar nodig direct persoonlijk contact en waar nodig kritisch.

Samenwerken

Bij MSW Bouwbedrijf Smulders bent u aan het juiste adres als het om bouwen gaat. Van een kleine klus tot aan grotere projecten, alles is mogelijk.

 • Een kleine klus?
  Een deur of dakraam vervangen? Een schoorsteen herstellen? Het is geen probleem voor MSW Bouwbedrijf Smulders. Onze vakmensen staan voor u klaar en wij hebben alle benodigde materialen in eigen huis. Onze projectbegeleider komt, indien gewenst, vooraf een opname doen en de werkzaamheden worden tegen een vooraf vastgestelde prijs uitgevoerd. Onze vakmensen zijn gewend zorgvuldig om te gaan met uw woning en interieur en alles wordt na afloop weer schoon achtergelaten.
 • Een nieuwe woning, een aanbouw of verbouw van uw woning?
  Ook dat is geen probleem voor MSW Bouwbedrijf Smulders. Vooraf worden samen met u uw wensen en de beschikbare tekeningen besproken. Vervolgens wordt een gespecificeerde begroting opgesteld. Hierdoor zijn alle kosten vooraf helder en transparant. Een open verhaal en goede basis voor uw project waarin u als opdrachtgever volledig wordt ontzorgd.
 • Seriematig project?
  MSW Bouwbedrijf Smulders heeft ruime ervaring met seriematige woningbouw en/of appartementencomplexen. Samen met de opdrachtgever pakken we deze projecten aan en ook de kopersbegeleiding met wensenpakketten kunnen wij voor u verzorgen.
 • Een complex project?
  Bij het verbouwen van erfgoed of het herbestemmen van een pand zijn veel factoren onzeker. Vaak zijn er forse verschillen in de maatvoering tussen de oorspronkelijke bouwtekeningen en het bouwwerk, nog afgezien van wat er in de loop der jaren is verbouwd aan vloeren, wanden, dak en installaties. Dan zijn de kennis en ervaring van een aannemer meer dan welkom. Samenwerking in de vorm van een bouwteam is dan de beste keuze.

Van traditioneel tot prefabmodules

Voor een verbouwing en een particuliere woning bieden traditionele bouwmethoden veel voordelen: flexibiliteit en een scherpe prijs. Maar gaan we de hoogte in of worden de woningen in serie gebouwd, dan verandert de situatie. In veel gevallen is prefabricage van een deel of de gehele woning dan voordeliger en sneller.

Zo verdient ieder project een zorgvuldige analyse die we graag maken samen met de architect en opdrachtgever om de juiste keuzes te maken in materialisatie en prefabricage.

Efficiënt & flexibel

Om onnodige transportkosten en materiaalverlies te vermijden, werken we vanuit een ruime bedrijfshal. De bouwmaterialen gaan natuurlijk rechtstreeks naar de bouwplaats, maar kleine hoeveelheden en kwetsbaar materiaal nemen onze vakmensen vaak ’s morgens mee met de bus. Wel zo makkelijk.

In de hal hebben we ook een complete werkplaats voor houtbewerking zodat we niet afhankelijk zijn van derden. Zo kunnen we efficiënt en flexibel werken.

Garanties & veiligheid

 • Voor een afbouwgarantie zijn we aangesloten bij BouwGarant;
 • We zijn aangesloten bij Bouwend Nederland, de brancheorganisatie voor bouwbedrijven;
 • We zijn een BBL-erkend leerbedrijf;
 • Periodiek houden wij ’toolboxmeetingen’ waarin we onze mensen onder andere informeren over het veilig werken met gereedschap en machines.
“We werken veel samen met MSW. Ze behoren tot een select groepje aannemers waarmee we graag zakendoen. We weten wat we aan elkaar hebben. Dat is waar het om gaat: een relatie opbouwen en van elkaar op aan kunnen”
Judith Timmer – Europarcs