MSW Bouwbedrijf Smulders
Vakmensen met hart voor de zaak

Nieuws

Nieuws

Europarcs resort de IJssel Eilanden: appartementen en maisonnettes aan de waterkant

Binnenkort starten we met het heiwerk op een prachtige locatie aan het Reevemeer in Kampen, op de grens van Overijssel en Flevoland. MSW bouwt daar aan het nieuwe EuroParcs Resort De IJssel eilanden

 

We beginnen met twee blokken van in totaal zes gebouwen. De gebouwen worden voorzien van een riante galerij, die de bewoners een weids uitzicht geeft over het water en de landelijke omgeving.

Woningtype de scheepswerf

Beschutting en toch een wijds uitzicht daar staat dit type woning, omgedoopt tot type De Scheepswerf, voor. Met veel privacy onder de balustrade en het vrijheidsgevoel wanneer je vanaf het balkon over het water uitkijkt. Met de puntgevel, het opgaand metselwerk in verschillende kleuren, de bijzondere gevelafwerking met planken, is dit zeker geen standaard vakantiewoning.

Duurzaam en energiezuinig woonplezier

De woningen voldoen aan het bouwbesluit en de BENG-regelgeving. Ze zijn goed geïsoleerd, voorzien van een warmtepomp, WTW-installatie (warmteterugwinning), tochtdicht en PV-panelen. Goed voor tientallen duurzaam, energiezuinig woon- en vakantieplezier op een heerlijke plek.

Vakantiewoningen van alle gemakken voorzien

Samen met de opdrachtgever hebben we extra aandacht besteed aan de geluidsisolatie en het afwerkingsniveau. De woningen zijn allemaal voorzien van een riante badkamer en een fijne keuken waarin het de bewoners aan niets ontbreekt. Dat maakt het extra fijn vertoeven in deze vakantiewoningen, het hele jaar door.