MSW Bouwbedrijf Smulders
Vakmensen met hart voor de zaak

Vakantiehuizen Europarcs

We renoveren vakantiewoningen voor Europarcs! De vakantiewoningen zijn jarenlang intensief gebruikt. Dat heeft zijn sporen nagelaten. Europarcs heeft een redevelopment traject ingezet om de woningen weer tot een aangenaam en eigentijds vakantieverblijf te verbouwen.

Projecten

Renovatie vakantiehuizen Europarcs

We renoveren vakantiewoningen voor Europarcs! De vakantiewoningen zijn jarenlang intensief gebruikt. Dat heeft zijn sporen nagelaten. Europarcs heeft een redevelopment traject ingezet om de woningen weer tot een aangenaam en eigentijds vakantieverblijf te verbouwen. Daar komt ons specialisme in renovatie goed van pas

 

Werkzaamheden

De woningen worden volledig gestript. We brengen nieuw sanitair aan, een grotere moderne keuken, nieuwe vloerbedekking, nieuwe binnendeuren en hier en daar een tweede badkamer op de verdieping in een nieuw geplaatst dakkapel. Bij een aantal woningen wordt aan de voorzijde een nieuw terras gemaakt met een pergola. Allemaal werkzaamheden die we grotendeels met onze eigen bedrijven in de groep kunnen uitvoeren. Renovatie behoort niet voor niets tot één van de specialismen van MSW.

Meerjarig onderhoudsprogramma

Alle werkzaamheden worden beschreven in een dossier. Met behulp van dit dossier wordt een meerjarig onderhoudsprogramma (MJOP) opgesteld. Het programma geeft inzicht in de kosten op korte en lange termijn. Hierdoor kan onze opdrachtgever het te voeren onderhoudsbeleid op de toekomstige onderhoudskosten afstemmen en komt zij niet voor onverwacht hoge uitgaven te staan.

Renoveren en erfgoed
Opdrachtgever
Europarcs
  • Renovatie vakantiewoningen
  • Meerjarig onderhoudsplan
  • Dakkapel
  • Nieuw sanitair
  • Grotere moderne keuken
  • Nieuw terras
Meer projecten