MSW Bouwbedrijf Smulders
Vakmensen met hart voor de zaak

Nieuws

Nieuws

Start renovatie vakantiewoningen Europarcs

MSW is gestart met de renovatie van vakantiewoningen voor Europarcs! De vakantiewoningen zijn jarenlang intensief gebruikt. Dat heeft zijn sporen nagelaten. Europarcs heeft een redevelopment traject ingezet om de woningen weer tot een aangenaam en eigentijds vakantieverblijf te verbouwen. Daar komt ons specialisme in renovatie goed van pas

 

Werkzaamheden

De woningen worden volledig gestript. We brengen nieuw sanitair aan, een grotere moderne keuken, nieuwe vloerbedekking, nieuwe binnendeuren en hier en daar een tweede badkamer op de verdieping in een nieuw geplaatst dakkapel. Bij een aantal woningen wordt aan de voorzijde een nieuw terras gemaakt met een pergola. Allemaal werkzaamheden die we grotendeels met onze eigen bedrijven in de groep kunnen uitvoeren. Renovatie behoort niet voor niets tot één van de specialismen van MSW bouwbedrijf Smulders.

Meerjarig onderhoudsprogramma

Alle werkzaamheden worden beschreven in een dossier. Met behulp van dit dossier wordt een meerjarig onderhoudsprogramma (MJOP) opgesteld. Het programma geeft inzicht geeft in de kosten op korte en lange termijn. Hierdoor kan onze opdrachtgever het te voeren onderhoudsbeleid op de toekomstige onderhoudskosten afstemmen en komt zij niet voor onverwacht hoge uitgaven te staan.