MSW Bouwbedrijf Smulders
Vakmensen met hart voor de zaak

Europarcs resort de Achterhoek – Lochem

In 2020 viert Nederland massaal vakantie in eigen land. Vakantieparken willen hun aanbod daarom zo snel mogelijk op orde hebben. Dat geldt ook voor Europarcs Resort De Achterhoek in Lochem. Wij zorgden ervoor dat hun nieuwe luxe vakantiewoningen snel in de verhuur konden!

Projecten

Bouwen onder hoogspanning in Lochem

In 2020 viert Nederland massaal vakantie in eigen land. Vakantieparken willen hun aanbod daarom zo snel mogelijk op orde hebben. Dat geldt ook voor Europarcs Resort De Achterhoek in Lochem. Wij zorgden ervoor dat hun nieuwe luxe vakantiewoningen snel in de verhuur konden

 

Snel bouwen met zo min mogelijk overlast

In de recreatiesector draait het om snelheid. Dat snappen we bij MSW Bouwbedrijf. Iedere dag dat een vakantiewoning niet in de verhuur kan is er één teveel. Onze korte bouwtijd, was dan ook één van de redenen waarom EuroParcs koos voor MSW Bouwbedrijf. En als we iets beloven dan maken we dat ook waar! Uiteraard met zo min mogelijk overlast voor de gasten van het resort.

Het oog wil ook wat

De woningen voldoen aan alle regels van het bouwbesluit. Het zijn volwaardige woningen, traditioneel en degelijk gebouwd. En wel zo handig: na oplevering kunnen ze meteen in de verhuur want de vakantiewoningen zijn compleet afgewerkt met een tegelvloer, keuken, afgewerkte wanden en een badkamer. De buitenzijde is voorzien van buitengevelstuc en een plint en een schoorsteen van donker metselwerk. Een fraai geheel. Want het oog wil natuurlijk ook wat!

Woningbouw Seriematig
Opdrachtgever
Europarcs
  • Luxe vakantiewoningen
  • Korte bouwtijd met zo min mogelijk overlast
  • Traditioneel en degelijk gebouwd
Meer projecten