MSW Bouwbedrijf Smulders
Vakmensen met hart voor de zaak

Europarcs Resort De IJssel Eilanden

Op de grens van Overijssel en Flevoland bouwen we aan het nieuwe EuroParcs Resort De IJssel Eilanden. Het park ligt op een prachtige locatie aan het Reevemeer in Kampen. We werken aan zes blokken die bestaan uit 53 appartementen en woningen.

Projecten

Appartementen en maisonnettes aan de waterkant

We werken aan zes blokken die bestaan uit 53 appartementen en woningen. De gebouwen worden voorzien van een riante galerij, die de bewoners een weids uitzicht geeft over het water en de landelijke omgeving. Daarnaast bouwen we aan twee groepswoningen

 

Woningtype De Scheepswerf

Beschutting en toch een wijds uitzicht daar staat dit type woning, omgedoopt tot type De Scheepswerf, voor. Met veel privacy onder de balustrade en het vrijheidsgevoel wanneer je vanaf het balkon over het water uitkijkt. Met de puntgevel, het opgaand metselwerk in verschillende kleuren, de bijzondere gevelafwerking met planken, is dit zeker geen standaard vakantiewoning.

Duurzaam en energiezuinig woonplezier

De woningen voldoen aan het bouwbesluit en de BENG-regelgeving. Ze zijn goed geïsoleerd, voorzien van een warmtepomp, WTW-installatie (warmteterugwinning), tochtdicht en PV-panelen. Goed voor tientallen duurzaam, energiezuinig woon- en vakantieplezier op een heerlijke plek.

Woningbouw Seriematig
Opdrachtgever
Europarcs
  • 6 blokken met 53 appartementen/ woningen
  • 2 groepswoningen
  • Metselwerk in verschillende kleuren
  • Bijzondere gevelafwerking met planken
  • Duurzaam en energiezuinig
Meer projecten
"We werken veel samen met MSW. Ze behoren tot een select groepje aannemers waarmee we graag zakendoen. We weten wat we aan elkaar hebben. Dat is waar het om gaat: een relatie opbouwen en van elkaar op aan kunnen"
Judith Timmer - Europarcs
Video