MSW Bouwbedrijf Smulders
Vakmensen met hart voor de zaak

Europarcs vakantiewoningen in Cuijk

In Cuijk aan de Kraaijenbergse Plassen verrijst een prachtig vakantiepark. Europarcs koos voor de bouw van de 20 duurzame vakantiewoningen voor MSW Bouwbedrijf. Een partnerschap dat gaat als een speer.

Projecten

Van zandafgraving naar recreatiegebied

In Cuijk aan de Kraaijenbergse Plassen verrijst een prachtig vakantiepark. Europarcs koos voor de bouw van de 20 duurzame vakantiewoningen voor MSW. Een partnerschap dat gaat als een speer. In iets meer dan een jaar van aankoop van het terrein tot een kant en klaar vakantiepark

 

Waarom MSW Bouwbedrijf

MSW bood Europarcs een sleutelklare oplossing. Twintig kant en klare vakantiewoningen met alles erop en eraan. Dat houdt in dat we het hele traject, van de kop tot de staart, regisseren. We waren betrokken in het voortraject, dachten mee over de tekeningen en het bestek. Wij hebben contacten met constructeur en architect en we bouwen. Kortom: wij zorgen ervoor dat het goed en op tijd geregeld is. Laat dat maar aan MSW over!

Bouwen aan het water

De komst van Europarcs betekende de eerste grote ontwikkeling op recreatief gebied in het plassengebied langs de A73 bij Cuijk. Het park is al in bedrijf. MSW Bouwbedrijf bouwt op dit moment aan een twintigtal luxe vakantiewoningen, gelegen aan het water. Het concept werd in samenspraak met Europarcs ontwikkeld. De woningen voldoen aan alle normen wat betreft duurzaamheid en hebben de kwaliteit van een reguliere vrijstaande woning. Hoe wij zo’n duurzame vakantiewoning bouwen lees je in dit artikel.

Van zandafgraving naar recreatiegebied

In het Kraaijenbergse Plassen-gebied is na de stop van bijna 50 jaar zandwinning, een reeks van plassen met een totale oppervlakte van circa 450 hectare ontstaan. Een ideaal gebied voor toeristisch recreatieve ontwikkeling. Er is gekozen voor recreatieactiviteiten gericht op verblijfs- en dagrecreatie met als thema “gezonde ontspanning temidden van natuur en water.

Woningbouw Seriematig
Opdrachtgever
Europarcs
  • 20 duurzame luxe vakantiewoningen
  • Sleutelklare oplossing
  • MSW als regisseur van het gehele traject
  • Van tekening tot bestek
Meer projecten
Video
Europarcs vakantiewoningen in Cuijk